Hasan Balaman: 'Ben Aktif Siyaset Yapmıyorum'

Bülent Arınç'ın Kendisiyle ilgili açıklamasından sonra Hasan Balaman Basın toplantısı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 14:40
Hasan Balaman: 'Ben Aktif Siyaset Yapmıyorum'

Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman Isparta'da açıklama yaparak siyasi bir krize neden olan Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın birileri tarafından dolduruşa getirildiğini ve 2009 Yerel Seçimlerine Isparta'da tezgahlanan siyasi oyunun Arınç'ın memleketi Manisa'da yapıldığını hatta bu iki şehirde değil tüm yurtta sergilendiğini söyledi.

Balaman yaptığı Basın toplantısında, Türkiye'de yıllardır birbirinin rakibi olan Kırat ve Chp'nin ilk defa 29 Mart seçimlerinde birlikte hareket ettiklerini ancak, son hafta CHP'nin Isparta'da Mhp'ye destek verme kararı aldığını söyledi.

Bu şekilde yaşanan gelişmelerin ardından Isparta, Antalya ve Bülent Arınç'ın memleketi olan Manisa'da olduğu gibi diğer bazı illerdede malesef belediyeler kaybedilmiştir. Bu illerdeki belediye başkanlarının kötü olmadığını, kurulan siyasi oyunun tuttuğunu ifade eden Balaman, ne olursa olsun Bülent Arınç'ın bir ağabeyi olduğunu ona yanlış kişiler tarafından yanlış bilgiler verildiğini ''Söyleyene değil, Söyletene Bak'' ifadesiyle özetledi. Balaman ben geçmişte bana usülsüzlükler yaptırmaya çalışanların dediklerini yapmadığım için bugün bunun hesabının görülmeye çalışıldığını düşünüyorum'' dedi.

Kendisinin şuan aktif siyasette olmadığını şuan sadece Ak Partinin kurucu bir ilçe üyesi olarak yaşamına devam ettiğini ifade eden Balaman, ben şuan siyaset yapmıyorum biryere aday değilim aklımdan birşeylerin hesabını geçirmiyorum, bize Başbakanımız geçmişte bir görev verdi, bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık, her insan gibi bizimde hatalarımız olabilir ancak ben geçmişte bana usülsüzlükler yaptırmaya çalışanların dediklerini yapmadığım için bugün bunun hesabının görülmeye çalışıldığını düşünüyorum'' dedi.

Bugün seçim bitince Isparta'yı terk eden siyasilerden olmadığını sonuna kadar bir Ispartalı olduğunu söyleyen Balaman, Bülent Arınç'la konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum