Hasan Köse'den SDÜ'ye Destek

S.D.Ü. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, iş adamlarıyla buluşmaya devam ediyor. İbicioğlu, bu kez Modül Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Köse ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 12:25
Hasan Köse'den SDÜ'ye Destek

S.D.Ü. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, iş adamlarıyla buluşmaya devam ediyor. İbicioğlu, bu kez Modül Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Köse ile bir araya geldi.

Görüşmede SDÜ’nün her alanda varlık gösterdiğini belirten İbicioğlu, “Bu bağlamda 16 dekanımızla birlikte Antalya, Burdur ve Isparta iş adamlarının katılımıyla Antalya’da gerçekleşen bir toplantıya katıldık. Fakültelerimizle, alt sektördeki iş adamlarını eşleştirdik. Dekanlarımız değişen dünyada iş yapmanın usulleri ve hangi sektörlerde ne gibi katma değerler oluşturulabileceği konularında bilgilerini paylaştılar. İş dünyasından ilgili alandaki kişiler de ihtiyaçlarını belirttiler. Bu anlamda Antalya’da verimli bir çalıştay yaptık” dedi.

Konuşmasında bir “Isparta Modeli” oluşturmak istediklerinin altını çizen İbicioğlu, şunları kaydetti: “Günümüzde hangi işi yaparsanız yapın bilgi yoğunluğunda yapmadıktan sonra sürdürülebilir rekabet gücünü elde etmeniz mümkün değil. Taklit edilemeyecek özellikler geliştirmeniz, bilgiyi ürüne uyarlamamız gerekiyor. Tüm birimlerinde fiziksel ve teknolojik büyümesini hızla devam ettiren üniversitemiz dünyanın tüm sektörlerindeki gelişmelerini biliyor ve yakından takip ediyor. Ortak akıl ve işbirliğiyle, iş adamlarına yönelik olarak mikro, nano teknolojilerle değişik teknolojik aletler üretebiliriz. Bu anlamda sizlerin de oluşturduğu temeller ve destekleyici bakış açılarının büyük rolüyle üniversitemiz gelişiyor” dedi.

Hasan Köse ise Rektör İbicioğlu’na “Halkla daha yakın olmanız ve bu girişimleriniz bizi çok mutlu ediyor.Her zaman olduğu gibi üniversitemizin daima yanındayız.” diyerek Isparta’nın el birliğiyle daha da büyüyüp güzelleşeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.