Hasan Köstüklü'den Ispartaspor'a Jest

Ispartaspor un 2. yarı hazırlık kampı masraflarını İstanbul da yaşayan Yalvaçlı İşadamı Hasan Köstüklü üstlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2011 10:47
Hasan Köstüklü'den Ispartaspor'a Jest

Temlikler kaldırılmadığı için Ispartaspor’u almaktan vazgeçen İstanbul’da yaşayan Yalvaçlı İşadamı Hasan Köstüklü, kimsenin sahip çıkmadığı ortamda istekleri de geri çevirmiyor.

Daha önce Trabzon Yalıspor galibiyetine ve Batman Petrol beraberliğine prim veren İşadamı Hasan Köstüklü, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir ve hemşerimiz Mustafa Kaya’nın takımı kampa gönderilmesi isteklerini de olumlu yanıt verdi.

Ispartaspor kafilesi bugün saat 07.00’de Antalya Manavgat Pegasos Otel’e 10 günlük kamp için gidiyor. Saat 10.30’da otelin sahasında ter idmanı yapacak olan pembe-yeşilliler, kamp süresi boyunca güç depolayacak ve güçlü ekiplerle özel maçlar yapacak.

Konuyla ilgili Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir, takımın 10 gün boyunca 5 yıldızlı otelde konaklayacağını bildirdi. İşadamı Hasan Köstüklü’nün bu jestiyle mutlu olduklarını belirten Özdemir, “Takım Isparta’ya uğramadan Kırklareli’ye gidecekler. Kamp sonrasında ayrıca İşadamı Hasan Köstüklü Bey, 1 aylık erzakları karşılaşacak” dedi.

Hemşerimiz Mustafa Kaya ise İşadamı Hasan Köstüklü Bey’in Ispartaspor’a desteğinin sürdüğünü belirterek, “Kamp ve erzak konusunda da desteklerimizi sürdürüyoruz. Ancak Isparta’daki ilgisizlik bizi üzüyor. Oradaki insanlarda bu takıma sahiplenmeli. Gün kavga değil birlik olma zamanı” dedi.

Hatırlanacağı üzere Ispartaspor, 2. yarının ilk maçını 23 Ocak’ta deplasmanda Kırklarelispor’la oynayacak.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.