Hastalar Sandığa Ambulans İle Taşınacak

Hastalar Sandığa Ambulans İle Taşınacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2015 14:59
Hastalar Sandığa Ambulans İle Taşınacak

Evde sağlık hizmeti alan hastalar, talep etmeleri halinde 7 Haziranda sandık başına sağlık görevlilerinin yardımıyla gidecek.

Isparta Merkez, İlçeler ve Köyler olamak üzere evde sağlık hizmeti alan hastalar, 7 Haziran genel seçimlerinde sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını verebilecek.

Sağlık İl Müdürlüğü, yatağa bağımlı ya da sağlıkkuruluşlarına gidemeyecek durumda olan hastalara "Evde Sağlık Hizmeti" veren ekiplerin, 7 Haziran seçimleri'nde oy kullanabilmeleri içingerekli yardımı yapmaları yönünde genelge yayınladı.

Ekipler, sağlık hizmetlerini evlerine götürdüklerihastaların, 7 Haziran'da "112 Komuta Kontrol Merkezi"ni arayarakyardım talep etmeleri halinde, oy kullanacağı yere gidebilmesi için araç dadahil gerekli desteği sağlayacak.

Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya , 7 Haziran GenelSeçimlerinde bütün vatandaşların anayasal hakları olan oy kullanma işlemlerini yapacaklarını belirterek, evde sağlık hizmeti alan, yatalak olan ve yürüyerekoy kullanmaya gidemeyecek durumdaki vatandaşlara yardımcı olacaklarınıbildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum