Hastalar Ucuza Uçacak!

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, sağlık turizminin gelişmesine yönelik Türk Hava Yolları ile bir protokol imzaladıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2014 15:29
Hastalar Ucuza Uçacak!

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Seze sağlık turizminin gelişmesine yönelik Türk Hava Yolları ile bir protokol imzaladıklarını söyledi. Sezer, "Sağlık turizmi alanında amaçlarına bir adım daha yaklaştık. Yaptığımız anlaşma ile hastanemize dışarıdan gelecek hastalarımıza yüzde 15 indirim ve ek bagaj hakkı verilecek" dedi.

HEDEFE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK
Isparta’nın sağlık turizminin gelişmesine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Türk Hava Yolları ile Süleyman Demire! Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi arasında bir protokol imzalandı. Protokol ile sağlık Turizmi kapsamında hastaneye gelecek olan hastalara yüzde 15 indirim ve ilave bagaj hakkı verildiğini açıklayan Sezer, sağlık turizminin gelişmesine yönelik bu alanda önemli bir adım daha atılmış olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.