Hastanenin Yatak Kapsitesi 728'e Yükseldi

Isparta’yı sağlık altyapısı olarak en iyiler arasına alacak Sağlık Kompleksi’nin proje tadilatları süreci sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2012 10:36
Hastanenin Yatak Kapsitesi 728'e Yükseldi

Bakanlığın öngördüğü yatak kapasitesinin önce 400, daha sonra 600 ve ardından 728’e çıkartıldığını söyleyen Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Karakaya, şimdi de 150 ilave ile yatak kapasitesinin 878’e çıkacağını söyledi.

Sağlık Müdürü Dr.Karakaya, talep edilen yatak kapasitesinin projeye ilavesi için çalışmaların devam ettiğini belirtirken, halen Isparta’da 875 yatak kapasiteli hizmet verildiğini hatırlattı. Bu kapasitesinin de yüzde 70’inin dolu olduğunu ifade eden Karakaya, “Bakanlığın önerdiği proje kabul edilseydi, Sağlık Kompleksi’nin temeli çoktan atılırdı. Ama biz 4 defa ilave yaptırdık, bu nedenle süreç uzadı” diye konuştu.

Öte yandan, halen devlet hastaneleri olarak kullanılan yerlerin de pazarlık usulü ihaleye çıkartılacağını söyleyen Sağlık Müdürü Dr.Karakaya, bu pazarlığın Kamu Özel Ortaklığı ile yapılacağını belirtti.

Tüm bu gelişmeler, Sağlık Kompleksi inşaatının başlaması ile süreç içinde yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum