Hastaneye ‘Özel’ İlgi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin bodrum katındaki ana trafo merkezinin hastane dışında bir yer taşınması için AK Parti Milletvekili Recep Özel, ek ödenek talebinde bulunmak üzere devreye girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2012 22:14
Hastaneye ‘Özel’ İlgi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin bodrum katını geçtiğimiz gün şiddetli yağış sonrası hastanenin ana trafo merkezi sular altında kaldı. Trafonun hemen devreden çıkarılmasıyla yangın ve patlama meydana gelmedi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, hastane dışında bir yere trafo merkezinin taşınması için proje hazırladıklarını bunun için ek ödeneğe ihtiyaç uyduklarını açıkladı. Sezer,” Hastaneni sürdürülebilirliği için mutlaka ek ödenek verilmesi gerekiyor. Bunun için de kamuoyunun milletvekillerinin gerçekten desteğine ihtiyaç var” derken, yeni elektrik enerji santralinin kurulmasını maliyeti 7 milyon TL olduğunu duydu.

KALKINMA BAKANLIĞIYLA GÖRÜŞECEK
Bunun üzerine AK Parti Milletvekili Recep Özel hemen devreyi girdi. Demokrat’a konuşan Özel, “Elimizden geleni yapacağız. Bunun için kaynak bulmaya çalışacağız. Kalkınma Bakanlığından üst düzey yetkililerle görüşeceğim. Daha önce 3 milyon TL ek ödenek sağlandı. Bir daha nasıl çıkartabiliriz bir bakacağız. O trafonun haklı olarak hastane dışına çıkarılması gerekiyor. SDÜ Hastanesi sadece Isparta için değil bölge hastanesi için çok önemli ve burada sağlık hizmetlerinin sürekliliği için ihtiyaçların tamamlanması gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum