HASTEM İş Ortaklarının Yanında

HASTEM İş Ortaklarının Yanında

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2021 14:13
HASTEM İş Ortaklarının Yanında

Akdeniz Bölgesi’nin öncü temizlik ve gıda firmalarından biri olan HASTEM, hafta sonunda Isparta ve Burdur’da faaliyet gösteren restaurant, otel ve kafelerde istihdam edilen aşçıların, ulusal boyuttaki şeflerden eğitim almasını sağladı.

Bölge’de 15 yıldır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren HASTEM, bünyesindeki binlerce çeşit ürün ile Isparta, Burdur ve Antalya’nın hizmet, sanayi, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte birçok sektöre hizmet veriyor.

Ulusal ve Uluslararası boyuttaki lider firmaların bayisi olan HASTEM, her geçen yıl büyürken, iş ortaklarının da hizmet alanlarında başarılı olabilmesi, sektörel bazda müşterilerine en iyi şekilde hitap edebilmelerine olanak sağlamak için çeşitli destekler de veriyor.

HASTEM, pazarlama ağındaki ürünleri sadece satmak için değil aynı zamanda bu ürünlerin nasıl kullanılması, nasıl tasarruf edilmesi gerektiği ve müşteri portföylerine ürün bazında nasıl hitap edilmesi gerektiği konusunda da şirket olarak verdiği eğitimlerle üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyor.

HASTEM, bu çalışmalarına örnek olarak hafta sonunda Isparta ve Burdur’daki otel, kafe ve restaurantta çalışan aşçıların, uluslararası boyutta tanınan ve çok başarılı bir şef olan Uğur Volkan Uysal ile bir araya getirdi.

1-131.jpg

HASTEM Pazarlama Müdürü Yüksel Fidan’ın organizesinde hafta sonunda Antalya’da Kuver Akademi’de yapılan eğitime Isparta ve Burdur’dan çok sayıda aşçı katıldı. Pazarlama Müdürü Fidan, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, bu tarz eğitimleri zaman zaman şirket olarak uygulamaya aldıklarını belirterek, “Amacımız, iş ortaklarımıza satın aldıkları ürünlerden en iyi sonucu nasıl alabileceklerini uygulamalı olarak göstermek” dedi.

Şirkeetlerinin özellikle gastronomi  sektörüne önem verdiğini ifade eden HASTEM Pazarlama Müdürü Yüksel Fidan, “Müşterilerimizin sadece ürün ihtiyaçlarına değil hizmet noktasına özel çözümler ile destek veriyoruz. İş ortaklarımıza özel ürün, ambalaj tasarımları ile ihtiyaca özel çözümler üretebilme kabiliyetimiz ile rakiplerimizin bir kaç adım önündeyiz. Hafta sonunda organize ettiğimiz bu eğitim ile de Isparta ve Burdur’da bulunan iş ortaklarımızın istihdam ettiği aşçılarımıza özel olarak eğitim verilmesini sağladık. Bu eğitim ile kullandıkları malzemelerden nasıl daha iyi faydalanabileceklerini, nasıl tasarruf edebileceklerini, en iyi ürünün nasıl elde edileceğini, müşteriye ikramların hangi düzey ve seviyede olması gerektiği öğretildi. Ayrıca mutfakta kullanılan ekipmanlardan en iyi şekilde yararlanma koşulları da aşçılarımıza anlatıldı” şeklinde bilgi verdi.

Fidan, bu ve buna benzer organizasyonların, iş ortaklarının gelişmesi ve hizmet ağlarını daha kaliteli hale getirebilmeleri için devam edeceğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.