Hatice Nur Bebek, Acil Olarak Karaciğer Bekliyor

Hatice Nur Bebek, Acil Olarak Karaciğer Bekliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2018 17:07
Hatice Nur Bebek, Acil Olarak Karaciğer Bekliyor

Ispartalı Coşkun ailesinin 2 aylık bebekleri Hatice Nur Coşkun, acil olarak karaciğer nakli bekliyor.

Isparta’da yaşayan Nuran ve Musa Coşkun çiftinin kızları Hatice Nur Coşkun, 2 aylıkken SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji polikliniğindeki muayenesi sonrasında hastaneye yatırıldı. Yapılan tahlil ve tetkikleri sonrasında karaciğer biyopsisi yapıldı. Hekimler tarafından karaciğer nakline karar verildi.

Şu anda İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine yatırılan Hatice Nur Coşkun bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Hatice Nur bebek için Sağlık Bakanlığı Organ Nakil Bilgi Bankasına kayıt yaptırıldı ve Ege Üniversitesi’nde bekleme sırasına alındı. Hastanın yakınlarından donör olabilecek 2 kişinin yapılan tahlilleri sonucunda doku uyuşmazlığı sebebi ile nakil yapılamadığı öğrenildi.

Organ Nakil Bilgi Bankasında kaydı olmasına rağmen durumun acil olması sebebi ile gönüllü bağışçı olabilecek donörlere ihtiyaç duyuluyor.

Hastanın kan grubunu B Rh (+) pozitif. 18-45 yaş arası sağlıklı kişiler gönüllü olarak donör olmak isterlerse, hasta yakınları ile 0 538 486 46 36  numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.