Hava Sıcaklığı 10 Derece Düşecek

Hava Sıcaklığı 10 Derece Düşecek

Yayınlanma:
Hava Sıcaklığı 10 Derece Düşecek

Isparta’da yarın hava sıcaklıkları hızla düşerek sonbahar değerlerine inecek. Öyle ki, bugün 31 olan en yüksek sıcaklığın yarın 21 olması bekleniyor. 

Eylül ayına girmemize rağmen yağmurun henüz yağmadığı ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Isparta’da sıcaklıklar bir anda düşecek. 

Meteoroloji’ye göre, Isparta’daki hava sıcaklığındaki düşüş 10 dereceyi bulacak. Yazın yakıcı sıcakları artık yerini yavaş yavaş sonbahar serinliğine bırakıyor. Meteoroloji’nin Isparta için yayımladığı 5 günlük raporlara göre; Isparta’da bugün en yüksek sıcaklık 30, en düşük sıcaklık 10 derece iken 26 Eylül Çarşamba günü yani yarın en yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak. 

GELECEK HAFTA YAĞMUR YAĞIŞI VAR 

Isparta’daki bu düşük sıcaklık dereceleri 1 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek. Pazartesi gününden itibaren ise düşük sıcaklık değerlerine bir de yağmur eklenecek. Zira, önümüzdeki Pazartesi ve Salı günleri yağmur yağışı bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.