Havalar Soğuyor Hastalıklara Dikkat

Aktar Hasan Çelik, son günlerde grip, nezle, öksürük gibi hastalıklara iyi gelen şifalı bitkileri almak isteyenlerin sayısının arttığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 11:02
Havalar Soğuyor Hastalıklara Dikkat

Havaların soğumasıyla birlikte nezle, grip, bronşit ve astım gibi hastalıklarda artış gözlenirken, kışın hastalıklarla boğuşmak istemeyenler ise alternatif tıp olarak bilinen şifalı bitkilere yöneliyor. Aktar Hasan Çelik, son günlerde grip, nezle, öksürük gibi hastalıklara iyi gelen şifalı bitkileri almak isteyenlerin sayısının arttığını belirtti.

Kış kapımıza dayandı, hasta sayısı çok. Tedavinin en doğru adresi hastane kapısından geçiyor, o kapıdan giremeyenler için alternatif çözümlerde var. İşte onlardan biri mucize kış çayı.

Zencefil, tarçın, havlucan, zerdeçalın balla karıştırıp yenildiğinde doğal bir antibiyotik etkisi yaratıyor.Alternatif tıp olarak bilinen aktarlara en çok grip, öksürük ve üşütme gibi şikayetlerle gidiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.