Havalimanına Burdur Bizden Çok Sahip Çıkıyor

Süleyman Demirel Havaalanı'na Budur Isparta'dan daha çok sahip çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 13:47
Havalimanına Burdur Bizden Çok Sahip Çıkıyor

Burdur Belediyesi, Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na her gün ücretsiz servis kaldırıyor. Isparta Belediyesi'nde ise tık yok.

Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya için 'Isparta'nın havaalanına Ispartalılar'dan daha çok sahip çıkıyor' diye tanımlama yapmak yanlış olmaz. Zira, Isparta Belediyesi her gün İstanbul seferinin yapıldığı S.D Havaalanı'na servis hizmeti vermiyor. Ama Burdur Belediyesi, 'havaalanı yaşasın' diye böyle bir hizmeti halkının hizmetine sundu.

Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Süleyman Demirel Havaalanı'na ücretsiz servis hizmetine başlattıklarını anlattı, ücretsiz servisin her gün Burdur'dan havaalanına gidecek yolcuları taşıdığını ve İstanbul'dan gelenleri Burdur'a getirdiğini kaydeden Akkaya, "Bu servis ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bunu neden yapıyoruz? Bu havaalanı yaşasın. Burdur'a daha yakın bir havaalanı. Bu konuda Belediye Meclis üyeleri çok büyük bir destek sağladılar. İnşallah havaalanından seferler daha artar, arkasından Ankara seferleri başlar, böylece insanlarımıza ulaşım hizmetleri daha hızlandırılmış olur" dedi.

Ücretsiz olan servis aracı her gün Burdur Belediyesi'nin önünden saat 15.30'da kalkıyor. Süleyman Demirel Havaalanı'ndan ise saat 17.15'de kalkıp, Burdur'a geliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum