Hayat Aktar'dan Yeni Tat

Hayat Aktar, Yeşil Kahve Formu'nun tanıtımını yaptı. Tanıtım'da konuşan İşletme Sahibi Hasan Çelik, imalatını yaptıkları Yeşil Kahve Formu'nun faydalarını da anlattı.

Yayınlanma:
Hayat Aktar'dan Yeni Tat

Hayat Aktar Sahibi Hasan Çelik, Isparta'da kahve imalatında Isparta'da ilk ve tek işletme olduğunu belirterek, imalatını yaptığı Yeşil Kahve Formu'nun tanıtımını yaptı.

YENİ ÜRÜNÜMÜZ YEŞİL KAHVE FORMU
Hayat Aktar Sahibi Hasan Çelik, Hayat Aktar adı altında satışa sundukları ürünlerinin Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı olduğunu belirterek, şimdi de kendi ürettiği Yeşil Kahve Forumu'nu Isparta halkına sunduklarını söyledi.

Hayat Aktar Sahibi Çelik, "Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı ürünlerimizi kendimiz üretip Isparta halkıyla buluşturuyoruz. Şimdi de Yeşil Kahve
Formu adlı yeşil kahvemizimi piyasaya sürdük" dedi.

 

İÇERİSİNDE 6 ÇEŞİT BİTKİ VAR

Hayat Aktar Sahibi Hasan Çelik, Yeşil Kahve Formu'nun faydalarından bahsederek, içerisinde olan bitkileri sıraladı.
Çelik, "Üretimini kendimizin yaptığı bu Yeşil Kahve Formu'nun insan sağlığı için faydaları da mevcut. Yeşil Kahve Formu'nun en önemli faydası metabolizmayı hızlandırması ve insan vücudundaki yağı eritmesidir. Yeşil Kahve Formu'nun içesinde, yeşilçay, yeşil kahve, funda, biberiye, çoban çökerten ve acı çehre bitkileri bulunuyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.