Hayatımızdaki Kütüphaneler

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Öğrencilerinin sosyal Sorumluluk dersi kapsamında hazırladıkları projeler birer birer hayata geçiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2015 16:51
Hayatımızdaki Kütüphaneler

EMYO İnsan Kaynakları Yönetimi İkinci Sınıf Öğrencileri Bilge Çelik ve Kübra Gülaydın’ın ders kapsamında hazırladıkları “Hayatımızdaki Kütüphaneler” adlı projeyle Akdoğan köyündeki Akdoğan İlköğretim okulu kütüphaneye kavuştu.

186’sı Ansiklopedi olmak üzere toplamda bin 142 kitaba sahip olan kütüphane açılışına Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Şahin, Öğrt. Gör. İbrahim Demirtaş, Öğrt. Gör. Ahmet Songur, Öğrt. Gör. Azim Şimşek, Akdoğan İlkokulu Müdürü Şehriban Demirbaş, Akdoğan Muhtarı Talip Yıldırım, EMYO İnsan Kaynakları Yönetim Öğrencileri ve birçok Öğrenci velisi katıldı.

Projelerini Sosyal Sorumluk Dersi Öğretim Görevlisi İbrahim Demirtaş’ın danışmanlığında gerçekleştirdiklerini söyleyen Çelik ve Gülaydın, projelerinin “Hayatımızdaki Kütüphaneler” olarak belirlemelerinin nedeninin toplumumuzda kitap ve kütüphane kullanımını bir yaşam biçimi olarak öne çıkarmak olduğunu söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.