Hayatını Kaybeden Vali Yardımcısı Törenle Uğurlandı

Kahramanmaraş Valiliği'ndeki makamında intihar girişiminde bulunan 48 yaşındaki Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, hastanede süren 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2016 18:34
Hayatını Kaybeden Vali Yardımcısı Törenle Uğurlandı

Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde bugün düzenlenen resmi töreninardından Kurtoğlu’nun cenazesi önce Isparta’ya daha sonra ise ikindi namazına müteakip cenaze namazının kılınacağı Mimar Sinan Camii’ne getirildi.

Cenazenamazı öncesi Kurtoğlu’nun resmi tabutun başına bırakılırken başında 2 polisnöbet tuttu. Cenaze namazına Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, GarnizonKomutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazenamazını ise İl Müftüsü Galip Akın kıldırdı. Kurtoğlu’nun cenazesi iseomuzlarda taşınarak cenaze taşıma aracına götürüldü. Ve daha sonra kentmerkezinde bulunan Asri Mezarlıkta toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.