Haydar Kemal Kurt'ta Aday Adayı

Haydar Kemal Kurt "Isparta için Belediye önemli, Isparta için siyaset sorumluluk almalı. Ben de o siyasetçilerin içindeyim" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2013 12:51
Haydar Kemal Kurt'ta Aday Adayı

Adı Belediye Başkan adaylığına geçen Haydar Kemal Kurt, net mesajlar verdi.

Isparta Eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt, "Belediye başkanlığı siyasi sorumluluk makamıdır. Isparta için belediye başkanlığı önemli bir makamdır. Millete hizmet etme makamıdır. Sizin ne sıfatta olursanız olun, millete hizmet etme gayesi ile uzun yıllardır bir duruşunuz var. Bu duruşun belediye başkan adayı olmakla devam ettirilmesinin hukuken ve ahlaken bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum.

Heyecanı ve enerjiyi sürekli kılacak amatörlük, hizmet üretmekte profesyonellik lazım. Bu anlamda bizim üstümüze ayrıca bir sorumluluk düşüyor. Bizlerin iddiası; iyi bir belediye başkanı ve ekibi seçmek. Ve Ispartamızı bugüne kadar olan yönetimler içerisinde en iyi şekilde yönetmesi. Bunun muhatabı siyasetçiler. Bu siyasetçiler içerisinde ben de varım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum