Haydi Isparta Bayan Futbol Takımını Yalnız Bırakma

Isparta 32 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı’nın bu yılki hedefi şampiyonluk. Geçtiğimiz yıl tecrübe sahibi olan pembe-yeşilliler, bu yıl oldukça iddialı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2017 16:56
Haydi Isparta Bayan Futbol Takımını Yalnız Bırakma

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 14. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Gençlikspor, yeni sezonda oldukça iddialı. Bu sezon hedefini 2. Lig olarak pembe-yeşilliler, “Futbol sadece erkeklerin sporu değil” diyerek müsabakalarını tüm sporseverleri izlemeye davet ediyor.               

Sezonun ilk maçında Yeni Burdurspor’u deplasmanda 7-1’le dize getiren Isparta 32 Gençlikspor, bu hafta sonu Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak. Hafta Pazar günü oynanacak karşılaşma Atatürk Stadyumunda saat 14:00’de. Maçın Hakemleri ise Berkan Çetin, Burak Özdemir, Yüksel Sarıkaya maçı yönetecek. Isparta 32 Gençlikspor Kulüp Başkanı Kuddusi Karataş” Ispartalı bayan sporcuların Kadınlar Ligi’nde güller diyarını en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, “Kadronun büyük bir bölümü Ispartalı bayan futbolculardan oluşuyor.

Ayrıca 3-4 sporcu ise dış transferle kadroya dahil etti.Müsabakalarımıza tüm sporseverlerimizi bekliyoruz.  Tüm kentin de desteğini bekliyoruz. Valimizden, belediye başkanımızdan ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’ndan randevu talebimiz oldu. Bu çocuklara hep birlikte sahip çıkalım” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.