Haydi Isparta Maça

DSİ Spor (Yeni Ispartaspor) Başkanı Mehmet İpekçi, Pazar günü Pamukkalespor deplasmanına bütün Ispartalıları davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 19:56
Haydi Isparta Maça

Şehrin sporuna ayrı bir hava katan Yeni Ispartaspor, 26 Ekim Pazar günü saat, 13:30’da deplasmanda Denizli takımlarından Pamukkalespor ile karşılaşacak. Maç öncesi sporseverlere çağrıda bulunan Kulüp Başkanı İşadamı İpekçi; “Pamukkale Stadyumunda Pazar günü oynanacak maça takımımızı ve sporu seven herkesi davet ediyorum. Takımımızın sahipsiz kalmaması için desteğinizi bekliyoruz” dedi.

İŞADAMINDAN VEFA ÖRNEĞİ
Aslen Ispartalı olan ve bir dönem Ispartaspor forması giyen Denizlili işadamı Volkan Kartlı, takımımızın Pamukkale masraflarını üstlendi. Bu müjdeyi de sporseverlerle paylaşan Başkan İpekçi: “Birçok spor severlerin tanıdığı, bir dönem Ispartaspor’da da forma giyen Volkan Kartlı kardeşimiz takımımızın Pamukkale masraflarını karşılıyor. Kendisi benim yakın arkadaşım olur. Bu örnek davranışın diğer işadamlarımızı da örnek olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum