Haydi Kitap Okumaya

Haydi Kitap Okumaya

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2015 16:37
Haydi Kitap Okumaya

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleşti. Boğaziçi Eğitim Kurumları tarafından organize edilen “Haydi Kitap Okumaya!”sloganlı kitap okuma etkinliğinde Boğaziçi Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübüne bağlı 30 öğrenciden oluşan gurup bir saat boyunca birlikte kitap okuyarak farkındalık yaratmaya çalıştılar.

İlk ayağı Valilik meydanında gerçekleşen etkinliğin ikinci ayağı da Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleşti. Iyaşpark AVM tarafından bütün öğrencilere içecek ikramında bulunularak bu projeye destek verildi.

Okul müdürü Atiye Kılıçaslan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öğrencilerimiz boş vakitlerini faydasız şeylerle harcamaktansa kitap okuyarak daha güzel ve faydalı bir şekilde değerlendirebilirler. Üreten bir gençlik, ürettiğinden mutlu olan bir gençlik için yola çıktık. Okuma farkındalığını artırıp okuyan, araştıran okuduğu bilgileri hayatına tatbik eden bir nesil için yola çıktık”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.