Haydi Kolay Gelsin…

Haydi Kolay Gelsin…

Yayınlanma:
Haydi Kolay Gelsin…

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2017 - 2018 Sezonu yarın başlıyor. 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Isparta Davrazspor ise ilk maçını yarın deplasmanda Kepez Belediyespor ile yapacak. Maç saat 15.00’te başlayacak. Maçı yaklaşık bin dolayında Yeşil – Pembeli taraftar da takip edecek. 

 

9 yıldır hiçbir profesyonel ligde takımı olmayan Isparta’da, geçen yıl Vali, Milletvekili ve Belediye Başkanının büyük desteğiyle lige başlayan ancak, şampiyonluğu bir golle kaçıran Isparta Davrazspor, bu defa mutlu sona ulaşmak istiyor. Zira, geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede Mustafa Özaydın Başkanlığında işadamlarından oluşan güçlü bir yönetim oluşturuldu ve bu yönetim de güçlü bir teknik kadro ve güçlü bir futbolcu kadrosu oluşturdu. Şimdi sıra, BAL liginde başarılı bir grafik çizerek şampiyonluğa oynamak. 

BAL’DA YENİ SEZON 

YARIN BAŞLIYOR 

Bölgesel Amatör Futbol Liginde yeni sezon yarın itibariyle başlayacak. 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2017 - 2018 Sezonunda ilk maçını 24 Eylül Pazar günü yani yarın Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor ile oynayacak.

İLK RAKİP KEPEZ BELEDİYESPOR 

Bu doğrultuda; Isparta Davrazspor, yarın grupta bulunan üç Antalya takımından birisi olan Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Pembe - Yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca sürdürerek önceki gün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 

MAÇ KEPEZ HASAN DOĞAN 

STARYUMUNDA SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor için son derece önemli olan bu maç yarın Antalya Kepez Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak ve zorlu maçın başlama saati ise 15.00. 

MAÇI NİYAZİ AYKAN 

CEYLAN YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki zorlu Kepez Belediyespor maçını tamamı İzmir Bölgesi hakemlerinden oluşan hakem triosu yönetecek. Maçın orta hakemi Nizayi Aykan Ceylan olurken, yardımcılıklarını ise Orhan Öztürk, Çağrıcan Pazarcıklı ve Alirıza Tufan Çerçioğlu yapacaklar. 

ÇELEBİ; “LİGE GALİBİYETLE 

BAŞLAMAK İSTİYORUZ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, ligin ilk maçında yarın Kepez Belediyespor’la deplasmanda oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Çelebi, sezon hazırlığı ve kampların oldukça verimli geçtiğini ve özel maçlarla da eksikliklerini gördüğünü belirterek; “Güçlü bir kadro oluşturduk. Özel maçlarda ve antrenmanlarda da gördük ki artık tam anlamıyla takım olduk. Oyuncularımın performansından memnunum. Pazar günü yani yarın Kepez Belediyespor’la oynayacağımız maçla inşallah sezona iyi bir giriş yapacağız. Ligin en iyi takımlarından biri ile oynayacağız. Antalya deplasmanları her zaman zordur. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızı da bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Sağolsun geçen yıl içeride ve dışarıda bizi desteklediler. Tüm kentin yanımızda olmasını istiyoruz” dedi. 

ISPARTA, ANTALYA’YA AKACAK 

Öte yandan; Isparta Davrazsporlu taraftarların deplasmandaki bu zorlu karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bilindiği gibi, geçen yıl ve bu yıl oynana Ziraat Türkiye Kupasına yoğun ilgi gösteren Sporseverler,7’den 77’ye maça gelerek Isparta Davrazspor’u desteklemişti. Isparta Davrazspor’un yarınki maçına da taraftarların büyük ilgi göstermesi ve deplasman tribünlerini dolması bekleniyor. Yeşil – Pembeli taraftarlar yarın saat 12.00’den itibaren yaklaşık 10 otobüslü Antalya’ya hareket edecekler. 

BAŞKAN ÖZAYDIN’DAN 

TARAFTARA ÇAĞRI 

Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Mustafa Özaydın, yarınki Kepez Belediyespor maçının Isparta için son derece önemli olduğunu vurgulayarak tüm taraftarları deplasmanda oynanacak bu maça davet etti. Başkan Özaydın, yarın saat 15.00’te başlayacak maçta en az 1000 taraftar beklediğini vurguladı. 

İŞTE BAL LİGİNDE İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI: 

Kepez Belediyespor - Isparta Davrazspor

Serik Bld. – Mut İdmanyurdu Belediyespor

Akşehir Spor - Manavgatspor 

Bucak Bld.Oğuzhanspor – Gölhisarspor

Konya Ereğlispor – Sarayönü Belediyespor 

Anamur Belediyespor – Silifke Belediyespor

Karaman Belediyespor – Manavgat Belediyespor  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.