Hayırseverden Öğrenci Yurdu

Sav Kasabasına hayırsever iş Adamları Rıza Şahin ve Süleyman Akbaş tarafından yapılacak olan Altınbaşak Eğitim Kurumlarının 250 kişilik öğrenci yurdunun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2012 12:15
Hayırseverden Öğrenci Yurdu

Törene Vali Memduh Oğuz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını Altınbaşak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Osman Demirhan yaptı. Isparta’ya gelen bütün misafirlerin bu tesislerden faydalanabileceğini belirten Demirhan, Isparta’nın güzelliklerini rehberler eşliğinde gezeceklerini söyledi.

Demirhan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şimdi buradan Isparta ‘ya gelen bütün misafirler kim olursa olsun hizmet alabilecekler. Gelen misafirlerimizin ibadetlerini yapabilmeleri adına mescitleri ve lavaboları oluşturduk.Bu misafirlerimiz buradaki ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra 800 metrekarelik yemekhaneye gelip yemek ihtiyaçlarını görecekler. 30 kişilik sertifikalı bir rehber gurubumuz var bizim. Onların her birine bir rehber verip orada arzu edilen mekanlar gezilecek. Barla gezilecek daha sonra bu insanların dualarını alıp uğurlayacağız.”
Yapılan bu tür eserleri çok önemsediklerini belirten Vali Memduh Oğuz ise bu tür binaların medeniyetin bir parçası olduğunu söyledi.

Öte yandan öğrenci yurdunu yaptıracak olan iş adamları Süleyman Akbaş ve Rıza şahin ise duygularını ifade ettiler.
Konuşmaların ardından hayırsever iş adamlarına plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.