Hayırseverlere Plaket Verildi

Ülkü İlköğretim Okulu salon düzenlemesinde katkı sağlayanlara plaketleri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2012 11:07
Hayırseverlere Plaket Verildi

Ülkü İlköğretim Okulu salon düzenlemesinde katkı sağlayanlara plaketleri verildi.Ülkü İlköğretim Okulunda giriş katındaki salon düzenlemesine katkı sağlayan hayırsever işadamlarına ve velilere Vali Memduh Oğuz'un katılımlarıyla düzenlen törenle plaketleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Rahmi Ulu, Okul Müdürü Mehmet Göksoy, Okul Aile Birliği Başkanı Emel Yağmurlu, veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, okulun giriş katında yeniden düzenlemesi yapılan salonda incelemelerde bulundu ve okulun folklor ekibi tarafından sunulan yöresel halkoyunlarını izledi.

Halkoyunları ekibiyle yakından ilgilenen Vali Oğuz, çocukların çok güzel oynadıklarını ifade ederek bir süre onlarla sohbet etti.

Halkoyunları gösterisinden sonra törenin yapılacağı çok amaçlı salona geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan plaket takdim töreninde ilk olarak protokol konuşmaları yapıldı.

Okul giriş katındaki salonun okulun başarısına uygun hale getirmek istediklerini ifade eden Okul Müdürü Mehmet Göksoy; "Giriş katındaki salonumuzun okulumuzun adına ve başarısına yakışır bir durumda olmaması nedeniyle buranın yeniden düzenlenmesine ve iyileştirilmesine karar verdik. Bu çalışmayı 2011-2012 eğitim öğretim yılı okul gelişim planımıza aldık. Çalışma için karar alırken, okul binasının kullanım alanlarının fiziki olarak iyileştirilmesinin, daha etkin kullanılabilir hale getirilmesinin ve estettik kazandırmanın öğrencilerimizde olumlu bir motivasyon sağlayacağını da dikkate aldık. Katkı sağlayan işadamlarımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hayırsever işadamları adına konuşan Mustafa Özaydın, "Bu okulun inşaatı için 1998 yılında firma olarak ihaleye katılmıştık, ancak nasip olmamıştı. Aradan yıllar geçti, yaklaşık 14 yıl sonra bu okulda kısmi bir tadilat yapma imkanı bulduk. Hayatın bu akışında yapılacak en doğru şey, geleceğe yatırım yapmaktır. Geleceğe yatırımda gençlerimize yapılacak yatırımdan ibaret olmalı. Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımıza burada yapmış olduğumuz tadilatı armağan ediyoruz. Bu gençlerimiz için yapılmış olan küçücük bir armağandır, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Hayırsever işadamlarına plaketlerini vermek üzere kürsüye gelen Vali Memduh Oğuz; "Tabi bu güzel bir olay, Ülkü İlköğretim Okulu Isparta'da iddialı, başarılı, örnek bir okul. O bakımdan yapılan bu iş da okula yakışmış, bütün katkı sağlayan hayırseverlerimizi ve velilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Okulun genel durumu bize örnek oluyor, tabi eksikliklerde var. Okul aile birliği ve milli eğitim teşkilatıyla görüşüyoruz, okulla ilgili güzel düşüncelerimiz var. Onları şimdiden bir vaat haline gelmesini istemediğim için söylemiyorum, ama bu çalışmalar bizi teşvik ediyor, ileride inşallah daha güzel olacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmalardan sonra salonun yenilenmesine katkı sağlayan hayırseverlere Vali Memduh Oğuz tarafından plaketleri verildi.

Salonda bulunan Sakine teyze ile bir süre sohbet eden Vali Oğuz, Sakine teyzenin halkoyunları ekibinde olan torununun oyununu göremediğini söylemsi üzerine, tören sonrasında halkoyunları ekibini okul bahçesinde yeniden oynattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.