Hayvan Hırsızları Yakalandı

Hayvan Hırsızları Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2016 15:01
Hayvan Hırsızları Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda, değişik zamanlarda Hayvan Hırsızlığı suçunu işleyen 2 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslarla birlikte 8 küçükbaş hayvan da ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, " Bozanönü köyü yolu üzerinde bulunan bir şahsa ait ağıldan Temmuz 2015 ile Şubat 2016 tarihleri arasında değişik zamanlarda aralarında Romanov ırkı küçükbaş hayvanlarında bulunduğu 4 ayrı hayvan hırsızlığı olayının meydana gelmesi üzerine, araştırmayı derinleştiren Jandarma ekipleri Gelincik köyünde ikamet eden C.E. İsimli bir şahsın ağılında M.D. isimli şahsa ait Romanov ırkı Küçükbaş hayvanların bulunduğu bilgisine ulaşmıştır. Adli makamların talimatı doğrultusunda şahsa ait ağılda yapılan aramada çalınan (8) adet küçükbaş hayvan ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edilmiştir. Başka bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu tespit edilen M.D. isimli şahıs hakkında “ Hayvan Hırsızlığı”, diğer şüpheli C.E. İsimli şahıs hakkında ise “ Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçlarından yasal işlem başlatılmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.