Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır

Isparta Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarında çalışma yaparak daha temiz ve hijyenik bir ortama kavuşturuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2012 23:48
Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır

Isparta Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayvan alım-satımının arttığı Canlı Hayvan Pazarı’nda bir takım yeni çalışmalar yürüttü.

Kurbanlık almak ve satmak için binlerce vatandaşın akın ettiği Canlı Hayvan Pazarı’nda bulunan küçükbaş hayvan badoklarının ilk önce üstü kapatıldı daha sonra altına beton döküldü. Daha önce stabilize olan alan kışın çamurdan yazında tozdan kurtarılmış oldu. Daha temiz ve hijyenik bir ortamda alım-satım yapılması için titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında hayvan satıcıları ile Ispartalıları buluşturan Canlı Hayvan Pazarı daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Hayvanlarını satmak için Canlı Hayvan Pazarı’na getiren celepler de yapılan çalışmadan memnun olduklarını söyleyerek, “Bu çalışma çok iyi oldu. Eskiden hem hayvanlarımız hem biz hem de buraya gelenler çamurla, tozla boğuşuyordu. Yağmurdan, çamurdan, pislikten kurtulduk. Yapanlara teşekkür ediyoruz, çok memnunuz” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.