Hayvancılıkta Isparta'yı Söz Sahibi Yapacağız

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Çünür Mahallesi sakinlerini yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2014 12:10
Hayvancılıkta Isparta'yı Söz Sahibi Yapacağız

Yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve ekibinin bugünkü durağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü oldu.

Burada kurum personelini ziyaret ederek, yerel yönetimlere ilişkin sorun ve talepleri dinleyen Uzaktaş, ardından İl Müdürü Cenk Şölen ile bir araya geldi.

Uzaktaş’a seçim çalışmalarında başarılar dileyen Şölen, Uzaktaş’ın Isparta’nın geleceğine ışık tutacağı projelere imza atacağına inandığını söyledi.

Isparta’nın tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Uzaktaş, “Belediye’nin yapacağı düzenlemelerle hayvancılıkta Isparta’yı söz sahibi yapacağız” dedi.

Çünür Mahallesinin de tarım ve hayvancılıkta yaşadığı sıkıntılarda Uzaktaş’ın gündemindeydi. Çünür Mahallesi sakinlerinin hayvancılığı mahallelerine uzak olmayan bir bölgede yapmak istediklerini kaydeden Nuri Uzaktaş, “Mahalle sakinlerinin talebi makul. Göreve gelirsek bunu çözeceğiz” dedi.

AK Parti Adayı Uzaktaş, İl Müftüsünü ziyaret etti.
İktidarın adayı Uzaktaş’ın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden sonraki durağı İl Müftülüğü oldu. Burada İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’yı ziyaret eden Uzaktaş, diyanet teşkilatının toplumun dinamikleri açısından önemli bir kurum olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Avcı ise, “Memleket hizmetinde Allah hepimizi başarılı kılsın” diye konuştu.
Uzaktaş’ın seçim çalışmaları gün boyu devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum