Hazırız!

Şimdi ABD Düşünsün... Kandil'e Beyaz Bayrak Çektireceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2019 10:02
Hazırız!

Türkiye, Suriye'nin kuzeyini, ABD ve batılı güçler eşliğinde iç savaşı fırsat bilerek, DEAŞ bahanesiyle günden güne işgal eden terör örgütü YPG/PKK'ya karşı, Barış Pınarı operasyonunun sinyallerini vermişti.

"VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN HAZIRIZ"
Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabında yer alan açıklamada, "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve 'Ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışıyla mücadeleye hazırdır" ifadeleri yer aldı.

"GÜVENLİ BÖLGE ZARURİDİR"
Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için güvenli bölge/barış koridoru kurulması zaruridir." ifadesi kullanıldı.

Söz konusu paylaşımda, TSK'nin Türkiye sınırlarında terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyeceği vurgulanarak, harekat için tüm hazırlıkların tamamlandığı duyuruldu.

ASKERİ ARAÇLAR, KOMANDOLAR EŞLİĞİNDE GÖNDERİLDİ
Türkiye'nin farklı kentlerindeki birliklerden daha önce Hatay'a gönderilen komando ve zırhlı personel taşıyıcı araçlarından oluşan konvoy, güvenlik önlemleri altında Kilis kent merkezinden geçerek sınır hattına doğru ilerledi.

Komandolar ve araçların, Kilis-Suriye sınırında konuşlu askeri birliklere takviye amacıyla gönderildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum