Hd Kalitesindeki Video Telefonlar Türkiye'de

Yealink IP Video Telefonlar, HD görüntü, HD ses kalitesi ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2011 11:42
Hd Kalitesindeki Video Telefonlar Türkiye'de

IP Telefon ve VoIP pazarında dünyanın önde gelen markalarından biri olan Yealink, görüntülü haberleşme olanağı sunan masaüstü telefonlarını, Elkotek Mühendislik güvencesiyle Türkiye pazarına sundu.

Kullanıcılara HD ses ve HD görüntü kalitesinde haberleşme imkanı sunan Yealink VP2009P Video Telefon, görüntülü aramanın yanı sıra, e-postalara erişim ve internette sörf yapmaya da olanak sağlayarak masaüstü telefonlarını adeta bilgisayara dönüştürüyor.

7 inç'lik dokunmatik ekranı ile dikkat çeken VP2009P, renkleri daha net gösteren CMOS kamera sistemi, tam ekran video gösterimi, lokal video kontrolü özellikleri ve ekonomik fiyatları ile pazarda oldukça rekabetçi bir konumda yer alıyor.

SIP tabanlı video telefon olmasının yanı sıra, kurumsal IP telefonların tüm fonksiyonlarına da sahip olan ürün, gelişmiş özellikleri ile kullanıcılarına yüksek performans ve tasarruf olanağı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji