HDP’nin Kapatılması İçin İmza Kampanyası Başlattılar

HDP’nin Kapatılması İçin İmza Kampanyası Başlattılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2021 18:50
HDP’nin Kapatılması İçin İmza Kampanyası Başlattılar

Vatan Partisi Isparta İl Başkanlığı “Milletin Birliği, Vatanın Bütünlüğü İçin,  HDP Kapatılsın” sloganıyla Kaymakkapı Meydanı’nda imza kampanyası başlattı.  

Vatan Partisi Isparta İl Başkanlığı tarafından Kaymakkapı Meydanı’na kurulan stantta HDP’nin kapatılması için imza kampanyası başlatıldı. “Milletin Birliği Vatanın Bütünlüğü İçin HDP Kapatılsın” sloganıyla başlatılan kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Vatan Partisi Isparta İl Başkanı Bilal Şimşir, yaptığı açıklamada “Türk milletinin egemenliğinin simgesi olan Meclis’te PKK’nın partisi olamaz, Meclis’te terörist olmaz. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız, HDP’nin kapatılması istemiyle açtığı davayla Türk Milletinin haklı talebini yargıya taşımıştır. Türk milleti bu davanın, yargımızın attığı bu önemli adımın arkasında birleşecek ve bu süreci zafere götürecektir. Bu tarihi görev ve sorumluluk bilinciyle Türkiye’nin dört bir yanında HDP’nin kapatılması için yürüttüğümüz imza kampanyası göstermiştir ki Türk Milleti nezdinde HDP kapatılmıştır! Türk yargısına güveniyoruz. Yargı kararıyla da HDP kapatılacaktır”dedi.

“HDP’nin kapatılması demek çocuklarımızın güvende olması demektir, HDP’nin kapatılması demek PKK’ya para akmaması demektir, HDP’nin kapatılması demek meclisimizin terörden temizlenmesi demektir” diyen Şimşir, açıklamasını Türk ordusuna, görev başındaki polis ve koruculara ve HDP’nin kapısına kepenk indirten Diyarbakır Annelerine selam göndererek sonlandırdı. 

1-024.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum