HDP’yle Yaşadığınız Aşkı Ne Zaman Unuttunuz!

TBMM Başkanvekili Bilgiç’in “Zillet İttifakına Geçit Yok” Açıklamasına Koray Aydın’dan Aynı Tonda Cevap

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2019 14:48
HDP’yle Yaşadığınız Aşkı Ne Zaman Unuttunuz!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in “Zillet ittifakına geçit vermeyelim” şeklindeki açıklamalarına Isparta’da cevap verdi. Aydın; “Konfetilerin altında HDP ile yaşadıkları aşkı kendileri unutsa da milletimiz unutmaz. Liderlerini taklit ediyorlar” dedi. Aydın MHP seçmenine de uyarılarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Isparta’ya geldi. Uluborlu ve Senirkent’te büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan Aydın, Isparta merkezde de Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun seçim çalışmalarına katıldı. Şehir merkezinde esnafları ziyaret eden Aydın, vatandaşlarla dertleşerek Isparta adayı Gökmenoğlu’na oy istedi.



YARIŞ İYİ PARTİ VE AK PARTİ ARASINDA GEÇİYOR
Daha sonra Barida Hotel’s de partilerle bir araya gelen aydın burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Isparta’da yarışın AK Parti ve İYİ Parti arasında geçtiğini kaydeden Aydın, “Isparta’da çok açık görülüyor ki ikili bir yarış var. Bizim bir adım önde olduğumuz ortada, ancak biz bunu yeterli görmüyoruz. Stratejiler belirliyoruz. Şimdi bir yol haritası belirledik. O program çerçevesinde seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DEMOKRASİ MEYDANI ISPARTA!
Isparta’nın geçmişten bu yana bir demokrasi meydanı olduğunu dile getiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Isparta’nın bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyoruz. Isparta geçmişten buya bir demokrasi meydanıdır. Isparta’yı seviyoruz ve görüyoruz ki Isparta’da bizi seviyor” ifadelerini kullandı.



KENDİLERİ DIŞINDA HERKESİ
TERÖRİST OLARAK GÖRÜYORLAR
Açıklamalarında Cumhur İttifakı liderlerine de yüklenen Koray Aydın, “31 Mart’ta bir yerel seçim var. Ama bu seçimi yerel seçim havasından çıkarmak istiyorlar. Vatandaşın geçim sıkıntısını, işsizlik sıkıntısını konuşturmamak için bir beka surunu ortaya attılar. Kendileri dışında herkesi terörist olarak gören bir anlayış söz konusu. Bu anlayış bir korku iklimi yaratmak istiyor. Ama, şunu da açıkça görüyoruz ki, vatandaşın derdi sandığa yansıyacak. Ekonomik daralma, işsizlik sandığa yansıyacak” dedi.

MÜTHİŞ BİR SAHİPLENME DUYGUSU VAR
Ankara, İstanbul ve Bursa'da Millet İttifakı adaylarının öne geçtiğini ileri süren Aydın, "Anketlerin verdiği verileri doğrulayan çok güzel atmosferle karşılaştık. Anketlere bakılırsa genel seçimlere göre oy oranımızın çok yükseldiği görülüyor. Müthiş bir sahiplenme duygusuyla Türkiye genelinde yükseliş var." Diye konuştu.

HDP’YLE YAŞADIĞINIZ AŞKI NE ZAMAN UNUTTUNUZ?
Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Aydın, TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in geçtiğimiz gün Esnaf Buluşmasında yaptığı “Zillet ittifakına Isparta’da geçit vermeyeceğiz” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Biz kendilerini çok ciddiye almıyoruz. Liderlerini taklit ediyorlar. Kendisine açılım dedikleri süreçte kullandıkları ifadeleri hatırlatmak isterim. HDP ile el ele, kol kola konfetilerin altında, megri megri eşliğinde aşk yaşadıklarını ne çabuk unuttular. Kendileri unutsa da millet unutmadı” dedi.



MHP SEÇMENİ ÇOK MAHCUP OLUR
MHP seçmenine de seslenen Koray Aydın, “Bakın MHP’ye oy verecek arkadaşlarımızı da uyarıyorum. Mahcup olurlar. Yarın yeniden bunlar HDP ile Öcanlan teröristi ile kol kola girecekler. Dün siyah dediğine bugün beyaz diyen bir anlayışla birlikte olmayın. Yarın çok mahcup olursunuz” ifadelerini kullandı.

SÖZ VERİYORUZ FARK ATACAĞIZ
Katılımcılara teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da Isparta merkez ilçelerinde belediyeleri kazanacakları sözünü verdi.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’da “Sayın bakanımız dedi ki, Isparta’da öndeyiz ama yeterli görmüyoruz, şimdi buradan biz de söz veriyoruz fark atacağız” diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da “Bakın burada CHP’li arkadaşlarımız var. Biz söz konusu vatansa gerisi teferruattır” ilkesiyle hareket ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Isparta’ya geldi ve dedi ki; İYİ Parti’nin güneşi belediye seçimlerinde CHP’nin altı oku hükmündedir. Sayın bakanımız da Antalya’dan geliyor o da Antalya’da seçmelere dedi ki; CHP’nin alto oku pusulada İYİ Parti’nin güneşi hükmündedir. İşte bu anlayışla kazanacağız. Söz veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.