Hedef Başarmak Gerisi Teferruat

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’yı 81 ilin incisi yapmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Başkan Günaydın, “Hedef başarmaksa gerisi teferruattır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2012 09:42
Hedef Başarmak Gerisi Teferruat

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kanal 3’te yayınşlanan 3. Boyut Özel programında canlı yayın konuğu oldu. Saadettin Ulusoy’un hazırlayıp sunduğu ve Ajans32 Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Kanal 3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman’ın da konuk gazeteci olarak katıldığı program Isparta Belediyesi’nden canlı yayınla izleyicileriyle buluştu.

BAŞKANIN KEYFİ YERİNDEYDİ
Başkan Günaydın’ın son derece keyifli olduğu gözlenen programda Isparta Belediyesi’nin projeleri konuşuldu. Başkan Günaydın ‘nasıl bir Isparta hedefliyorsunuz?’ sorusuna adeta miting konuşması bir konuşmayla cevap verdi.

EN AZ 5-6 FABRİKA KURMAK İSTİYORUM
Başkan Günaydın, Isparta’nın en büyük sorununun ekmek sorunu olduğunu kaydederek “Ben ekonomik olarak kalkınan, istihdam sorunu olmayan, 5-6 tane fabrikasının bacası tüten bir Isparta istiyorum. En naz 5-6 fabrika kurmak istiyorum” dedi.

BEN HİÇBİR ZAMAN AĞLAMA DUVARI OLMADIM
Isparta’nın göç veren değil, göç alan Isparta olarak konumlanması gerektiğine işaret eden Başkan Günaydın, “Ben bugüne kadar hiç ağlama duvarı olmadım. Borç batağında bir belediye aldık. Ama hiç ağlamadık. Gecemizi, gündüzümüze kattık. Hem borç ödedik, hem yatırım yaptık” dedi.

AKP’Lİ BELEDİYELER AÇLIKTAN GEBERİYOR
Muhalefetin bedellerini de ödediklerini kaydeden Başkan Günaydın, “Bize operasyonlar yapıldı. Ama biz yılmadık, çalışmaya, üretmeye devam ettik. Bakın bir çok AKP’li belediye deyim yerindeyse açlıktan geberiyor. Parasızlıktan çalışamıyor” ifadelerini kullandı.

MİTİNG MEYDANINDA KONUŞUR GİBİYDİ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘nasıl bir Isparta bırakmak istiyorsunuz?’ sorusuna miting meydanlarında yapılan bir konuşma tarzıyla cevap verdi.
Başkan Günaydın, “Gerçekten altyapı sorunu kalmamış, zavallılıktan kurtulmuş bir Isparta istiyorum. 81 il içinde Isparta’yı birinci şehir yapmak istiyorum. Kalkınan, üreten, kazanan bir Isparta istiyorum” dedi.

ALTYAPI ÇALIŞMASI KAYBETTİR DERLER AMA…
Altyapı çalışması yapan Belediye Başkanları seçimi kaybeder gibi genel bir görüşün hakim olduğunu da hatırlatan Başkan Günaydın, “Ne yapalım; hedef başarmaksa gerisi teferruattır” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum