Hedef Daha Ucuz Mazot

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: "Ucuz mazot için arayış sürüyor''.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2011 14:04
Hedef Daha Ucuz Mazot

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. İl Başkanı Mehmet Zeybek'ten Afyonkarahisar hakkında bilgi alan Bakan Yıldız, kentin 12 Haziran'da yapılan genel seçimlerde AK Parti'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 'Seçim öncesi', 'seçim sonrası' gibi tanımlamaları kullanmadıklarını, teşkilatlara her zaman önem verdiklerini belirten Yıldız, burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ocak ayında Venezuela'ya yaptığı ziyaretin ardından gazetelerin 'Ucuz mazot müjdesi' başlıklarını attığının hatırlatılması üzerine Bakan Yıldız, "Biz müjde kelimesini kullanmadık. Ama mutlaka arayışlarımız devam edecek. Dünyanın dört bir tarafındaki pazar payları nedir? Üretim payları nedir? Bütün bunlarla ilgili en yakınımızdaki Irak'tan tutun da Venezuela'ya kadar çabalarımız devam edecek" diye konuştu.

Bakan Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı'nın ardından Korel Termal Otel'de basına kapalı olarak gerçekleştirilen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Anonim Şirketi'nin toplantısına katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.