Hedef Galibiyet

Kırmızı-siyahlılar, bugün Ankara temsilcisi Maliye Okulu ile önemli bir çıkacak. Karşılaşma saat 14.00'de 6 Mart Spor Salonu'nda oynanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2014 17:12
Hedef Galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, ligdeki 6. maçında Ankara Maliye Okulu ile karşı karşıya gelecek. Bugün 6 Mart Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 14.00.

Her iki takımında 9'ar puanı bulunuyor. A Grubu'nun lideri 13 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 12 puanla BALSpor Chokoliva ikinci ve aynı puanla Düzce Belediyespor ise üçüncü sırada yer alıyor.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Timur Kapsal, geçtiğimiz hafta BAL Spor karşısında hakemlerin yanlı kararları sonucunda mağlup olduklarını belirterek, "Bu hafta yine grubun iddialı ekiplerinden Ankara Maliye Okulları ile oynayacağımız maç bir hayli önemli. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi. Özellikle içeride oynadıkları maçta taraftarın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Kapsal, "Şimdiye kadar sağolsun taraftarlarımızı bizleri yalnız bırakmadı. Bizlerde onların yanımızda olmasıyla mutlu oluyoruz. Ankara temsilcisi karşısında oynayacağımız maçta da sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı 6 Mart Spor Salonu'na bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.