Hedef Galibiyet

Hedef Galibiyet

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2021 12:16
Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'da Turgut Kul dönemi başladı. Kul, Ispartaspor'un hedeflerini anlattı. Ligi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirten Teknik Direktör Kul, hafta sonu oynanacak Amed Sportif Faaliyetler maçına iyi hazırlandıklarını söyledi.

Kul grupta çok denk bir mücadele olduğunun altını çizerek, “Bu da sıralamadaki takımların aradaki puan farkının ne kadar az olduğunun göstergesi zaten. Bu anlamda alacağımız galibiyetlerle kendimizi bir anda çok çok daha yukarılarda bulabiliriz. Bu anlamda tek düşüncemiz bu haftaki Amedspor maçıdır. Galibiyetle geçip yukardaki sıralamamızı sağlamlaştırıp daha yukarı çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Taraftara da çağrıda bulunan Kul; "Taraftarımızın bizden desteklerini esirgemesin. Onlar bizim baş tacımız. Maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar lütfen her zaman yanımızda olsunlar. Futbolcumun Pas hatasında, yanlış bir hareketinde tepki değil de onu alkışlayarak karşılık verirlerse  o futbolcuları da düşürmezler. En azından moral vermiş olurlar. Isparta şehri ile birlikte hücum yapan birlikte savunan bir takımız. Bunu tribünleri de katarak söylüyorum. Tribünlerde güç ve enerji futbolcularımıza da geçerse bizim burada koparamayacağımız maç yok dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.