Hedef İki Yılda 400 Km’lik Grup Yollarına Sıcak Asfalt

Hedef İki Yılda 400 Km’lik Grup Yollarına Sıcak Asfalt

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2016 13:12
Hedef İki Yılda 400 Km’lik Grup Yollarına Sıcak Asfalt

Isparta Valisi Şehmus Günaydın dün İl Genel Meclisine sürpriz bir ziyarette bulundu. İl Genel Meclis üyelerine seslenen Vali Günaydın, mesai arkadaşlarım diyerek seslendiği İl Genel Meclis üyelerine, İl Özel İdaresi yol ağında bulunan 400 km’lik grup yollarının iki yıl içinde sıcak asfalt kaplamasını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri devam ederken, Vali Şehmus Günaydın sürpriz bir ziyarette bulundu. Dün yapılan bütçe sunumlarına katılan Vali Günaydın oturumun sonunda İl Genel Meclis üyelerine seslendi. Köy yolarının sıcak asfalt kaplaması işini iki yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Vali Günaydın tasarruf vurgusu yaptı. Vali Günaydın “Bizim daha iyi hizmet verebilmemiz için daha fazla kaynağa sahip olmamız lazım. Kaynak getirmenin yanında, bir hizmeti daha az maliyetle yapmakta önemli. Bize yüksek maliyet getiren araç gereçlerden vazgeçip birazda tasarruf yaparsak, hem hizmet maliyetlerimizi, hem de hizmet kalitemizi artırmış oluruz” dedi.

24 SAAT ARAYABİLİRSİNİZ
İl Genel Meclis üyelerine mesai arkadaşlarım diye seslenen Vali Şehmus Günaydın “Çok güzel bir vilayette yaşıyoruz. Daha önceden bu vilayetin gelişmesi kalkınması için emek veren, çaba gösteren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Gelecek nesillere daha iyi, daha yaşabilir bir Isparta bırakmak için gece, gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalar içerisinde birlikte çaba göstermek, koordinasyonu sağlamak çok önemli. Elbette eleştiriler olacaktır. Bunların tamamının Isparta’nın yararına olduğunu düşünüyorum. Kapımız herkese açık.
Telefonum olamayan arkadaşlar telefonumu alabilirler. İlimizin, ilçelerimizin sorunları ile ilgili 24 saat beni arayabilirsiniz. Yapacağınız her türlü katkı için, destek için şimdiden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
VALİ GÜNAYDIN’DAN TASARRUF VURGUSU
Verimli çalışmanın önemine dikkat çeken Vali Günaydın “Bizim daha iyi hizmet verebilmemiz için daha fazla kaynağa sahip olmamız lazım. Bu kaynakların ilimize getirilmesi hususunda sayın milletvekillerimiz son derece önemli çalışmalar yapıyorlar. Kendilerine de teşekkür ediyoruz. Kaynak getirmenin yanında, bir hizmeti daha az maliyetle yapmakta önemli. Size bir örnek vereyim. Geçenlerde arkadaşlara bir çalışma yapın demiştim, bir tane kamyonun ilk 10 ayda sadece 30 bin TL bakım onarım gideri olmuş. Bunun gibi bize yüksek maliyet getiren araç gereçlerden vazgeçip birazda tasarruf yaparsak, hem hizmet maliyetlerimizi, hem de hizmet kalitemizi artırmış oluruz” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN SORUNLARINI AYAĞINA GİDEREK BERABER DİNLEYELİM
Vali Günaydın vatandaşın sorunlarını ayağına giderek dinlemek gerektiğini söyleyerek “İlimizin, ilçelerimizin sorunları hepimizin sorunlarıdır. Ben ilçelerimizi ve köylerimizi sırasıyla ziyaret ediyorum. İl Genel Meclis üyelerimizde bölgelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yanımızda olursa mutlu oluruz. Beraber ilçelerimize, köylerimize gidip, vatandaşın sorunlarını ayağına giderek dinleyelim. 15 Temmuz sonrası oluşan kucaklaşmanın ülkemizin gelişmesi için daha faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah bu anlayışla Isparta’da da hizmetlerimize devam ederiz” dedi.
DAVRAZ YOLU BAHARA KALDI
Köy yollarının sıcak asfalt kaplama işlerine başlandığını hatırlatan Vali Günaydın “Geçen gün basından takip ettiniz. Artık köylerimize de sıcak asfalt yapalım diye. Bizde il olarak planlamamızı yapıyoruz. Tabi ciddi bir kaynağa ihtiyaç var. Bizim yaklaşık 400 km’lik bir grup yollarımız var. Biz iki yıl içinde bu 400 km’lik yolun sıcak asfaltını bitirelim istiyoruz. Bu konuda sizlerinde katkıları ile gereken kaynağı da bulacağımıza inanıyoruz. En kısa sürede havalar müsait olduğu zaman sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız. Davraz Kayak Merkezi yolu için Ankara’dan ödenek geldi. Zaten yol 4-5 köyümüze de hizmet veriyor. Hava şartları yukarıda çok müsait olmadığı için bahara bıraktık asfalt işini” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.