Hedef; Mutlak Şampiyonluk

Hedef; Mutlak Şampiyonluk

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2019 15:34
Hedef; Mutlak Şampiyonluk

Isparta32spor Kulübü yönetim kurulu, Başkan Atakan Yazgan başkanlığında toplandı. Toplantıda, transferlerden kulübe sağlanacak gelir konularına kadar birçok konu görüşülerek karara bağlandı.

Isparta32spor Kulübü Başkanı ve İşadamı Atakan Yazgan, dün İstanbul’dan Isparta’ya gelerek yönetimi topladı.

Ispartaspor eski tesisleri olan ve şuanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Misafirhanesi olarak kullanılan tesislerde saat 20.00’de başlayan toplantıya, Başkan Atakan Yazgan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda, şuana kadar 14 futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, kulübe gelir sağlamak için Başkan Atakan Yazgan tarafından yaptırılarak Isparta’ya getirilen 500 adet flama, 500 adet rozet ve 500 adet de araç bayrağı yöneticilere satmaları için dağıtıldı.

Başkan Atakan Yazgan, sezona çok güçlü bir şekilde girmek için güzel bir kadro oluşturduklarını ve hedeflerinin sezon sonunda mutlak şampiyonluk olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum