Hedef Şampiyonluk

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde geçtiğimiz yıl güller diyarını temsil eden Isparta 32 Gençlikspor, bu sezon üst sıralar için mücadele edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2017 16:17
Hedef Şampiyonluk

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde geçtiğimiz yıl güller diyarını temsil eden Isparta 32 Gençlikspor, bu sezon grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek. Kasım ayında başlaması beklenen lig öncesi hazırlıklarına başlayan pembe-yeşilliler, çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta32 GençlikSpor 7-1 Yeni Burudur Spor  

Hafta Sonu Yeni Burdurspor Kulübü ile yaptığı hazırlık maçında 7-1 kazanan 32 Gençlikspor bu yıl lige 3.Ligde iddialı hedef mutlak şampiyonluk. Isparta 32 Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, Geçtiğimiz yıl ki takımın ilk yılı olmasına rağmen Isparta’mızı en iyi şekilde temsil etti. Yapılan takviyelerle gücüne güç kattan 32 Gençlik çalışmaları ve antrenmanları ile ligin başlamasını bekliyor. Bu yıl 3.ligden 2.lige çıkmak Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum