Hedef Şampiyonluk!

Hedef Şampiyonluk!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2017 20:13
Hedef Şampiyonluk!

Güller diyarını Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, “Isparta Davrazspor olarak büyük hedeflerimiz var. Tüm kent olarak profesyonel lige inandık. Bu ligin Messileri’ni, Ronaldolarını getirdik. İyi transferler yaptık. Hocalarımıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk. Futbolcularımızın kafalarında hiç sorun olmayacak. Maddi ve manevi anlamda sıkıntı yaşamayacaklar. Ben, yönetimim ve kent büyüklerimizin desteğiyle üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

İlk Kamp Isparta’da
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi “Büyük bir yükün altına girdiklerini ve tüm kentin yanlarında olmalarını isteyen Çelebi, Isparta kampımız 12 gün sürecek. Kampımız Isparta merkezde olacak. Davraz’ın kapalı olması nedeniyle çıkmayacağız. Sabah 09.00 akşam 18.00 olmak üzere çift idman yapacağız. 12 günlük kampta kondisyon ve güç depolayacağız” diye konuştu.

2. Kamp Afyonkarahisar’da
Kamp takvimiyle ilgili bilgi veren Çelebi, “Isparta kampımız 5 Ağustos’ta sona erecek. 3 günlük iznin ardından 8 Ağustos’ta toplanacağız. 2. Etap kampımız 8-20 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. MCG Afyon Çakmak Otel’de konaklayacağız.  13-15-17 ve 20’sinde özel maçlarımız olacak. Şu an kadromuz 23. Bir kanat oyuncusu daha almayı düşünüyorum. Özel maçların sonunda gerekli görürsem takviye yapabiliriz” dedi.

Isparta Davrazspor Transferde Son Durum ise şu şekilde
İç Transfer:  Sofu Baykal (Kaleci),  Özcan Bozan Kaleci) Volkan Yıldırım (Kaleci)  Çetin Özcan (Savunma) Murat Mert (Orta saha)  Hüsnü Zeybekoğlu (Orta saha), Koray Kılavuz (Orta saha) Lungelo Mtshali (Forvet)  Okan Akdeniz (Orta saha),  Smart Ajiduah (Orta saha) Altyapı:  Erdem Çetiner  Musa Üstündağ Tayyip Kaya Dış Transferler:  Mustafa Kurcan (stoper)  Utaş Uşakspor Salih Kılavuz (stoper) (Utaş Uşakspor) Mustafa Doğan (sol bek) (Yozgatspor) Üzeyir Ergün (sağ bek) (Ceyhan Belediyespor) Hüsnü Sürücü (sol bek) (Kelkit Belediye Hürriyetspor) Muhammed İmren (orta saha) (Sarıkamış Belediye Spor) Aydın Kuzu (orta saha) (Nevşehirspor) Oğuzhan Kandemir (orta saha) (Yozgatspor ) Aboubacar Kone (Forvet)  Kilis Belediyespor Alper Günay (Stoper) Bahçecikspor   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.