Hedefimiz 3 Puan

Hedefimiz 3 Puan

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2018 12:29
Hedefimiz 3 Puan

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kepez Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek; “İyi bir gidişatımız var. Son dört haftada olduğu gibi bu hafta da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor hafta sonu grup lideri Kepez Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Her iki takım da bu hafta sonu son derece zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

ŞİMŞEK; “BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
25 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Kepez Belediyespor’u ağırlayacak olan Isparta Davrazspor’da Teknik Direktör Hakan Şimşek, takıma inancının tam olduğunu söyledi. Şimşek; “Zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyorsak, sahamızda kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“FUTBOLCULARIMA GÜVENİM TAM”
Teknik Direktör Şimşek; “Bilindiği gibi, son dört haftada kazanarak grubumuzda zirveye kadar geldik. Ancak çok çalıştık arada. Kepez Belediyespor maçı çok zor olacak. Onlar da biz de kazanmak istiyoruz. Her maçta olduğu gibi bu maçta da hedefimiz mutlak 3 puan. Eğer şampiyon olmak istiyorsak kendi sahamızda kazanmamız gerekiyor. Maçın Pazar günü ve saatinde elverişli olması tribünlere olan ilgiyi artıracaktır. Zaten onlarda ciddi bir çalışma içerisinde. Son dönemin en iyi taraftar kitlesini yakalayacağımızı düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimizde elinden geleni yapacaktır. Bu karşılaşmadan gülerek ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

DERTLERİ SORUNLARI KONUŞUYORUZ
Yeşil - Pembelilerde oluşan aile ortamı hakkında da konuşan Şimşek; “Birliktelik çok kolay ya da yapılması inanılmaz olan bir şey değil. Öncelikle birbirinizi anlamanız gerekiyor. Takımdaki çoğu kişi birbirini tanıyor. Ben göreve geldikten sonra bazı dokunuşları yaptık. Sürekli zamanımızı orada geçiriyoruz. Eksik olanları tamamlamaya çalıştık. Problemler mutlaka olacaktır. Dertleri sorunları konuşuyoruz. Bizim samimi olduğumuzu anlıyorlar. Futbolcularım üzerine düşeni yapıyor. Bizde aynı şekilde hareket etmeyi çalışıyoruz. Evde ve iş yerinde oturarak şampiyon olacağız demek yetmiyor. Sportif başarı öyle gelmiyor. Bir bütün olmak gerekiyor. Şuanda yöneticisinden teknik heyetine ve futbolcusuna kadar herkes elinden geleni yapıyor. Ligde iyi bir hava yakaladık. Seriyi sürdürmemiz gerekiyor. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.