Hedefimiz: Ispartaspor’u Layık Olduğu Yere Taşımak

Bu sezon ilimiz amatör kümesinde mücadele edecek olan Ispartaspor, transferde bir hayli hızlı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2012 14:24
Hedefimiz: Ispartaspor’u Layık Olduğu Yere Taşımak

İç ve dış transferde kadrosuna yeni isimleri katan pembe-yeşillilerin hedefi: 2 yıl içinde profesyonel liglere dönmek.

Takımın başına getirilen Ispartaspor’un unutulmaz golcülerinden Ercan Erkavas, Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulundu.18 Temmuz Çarşamba günü Isparta’da toplanacaklarını bildiren Teknik Sorumlu Erkavas, “İlk etap kampımızda ön çalışma yapacağız.

Görüşme yapılan çocukları tanıma ve yeteneklerini görme fırsatı bulacağız. Yeterli olmazsa takviyeler yapılabilecek. 22 Temmuz Pazar günü Antalyaspor’la saat 17.00’de özel bir maç yapılacak. Çocukları görme fırsatı bulacağız. Öze maçlarla müsabaka tecrübelerini artıracağız

Hedefimiz: Ispartaspor’u layık olduğu yere taşımak. Bu sezon BAL’a ardından 3. Lige yükselmek asıl hedefimiz” dedi.

Eski Kulüp Başkanlarından Atakan Yazgan, Eski Belediye Başkanı Altan Raşit Civan’la görüştüklerini ve kendilerinin takıma destek olacaklarını söyleyen Teknik Sorumlu Erkavas, “Onlarda bu takımın bu hallere düşmesine üzülüyor. Profesyonel lige çıkması için her türlü katkıyı verecekler. Ispartalı Teknik Adamlardan Tarık Söyleyici’nin de büyük destekleri var. Bütün Ispartalılardan destek istiyoruz. Mazisi olan bir kulübüz. Çok başarılı sezonlar geçirdik. Isparta halkı özlüyor. Ben spor kamuoyunda görüştüğüm eski antrenör-futbolcu ve taraftarlar bizim göreve gelmememize çok sevindiler. Bir an evvel profesyonel lige çıkaralım düşüncesi hakim. Ben arkamda büyük bir gücün olduğunu düşünüyorum. Ispartalı olmam ve geçmişte büyük hizmetlerimin olması önemli bir etken.

Kadronun çoğu Ispartalılardan oluşuyor. En iyi kadroyu oluşturup hedeflerimize ulaşacağız.

Bu seneki oluşum önümüzdeki yıl içinde çok büyük bir avantaj. Bizim kapımız herkese açık. Kendine güvenen yetenekli gençler varsa gelebilir. Yeterli gördüğümüz gençlerle anlaşma sağlarız.

Bu arada Sayın Valimizin Sayın Belediye Başkanımızın ve İşadamlarımızdan maddi ve manevi desteklerin bekliyorum. Destekleyeceklerine inanıyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. El ele bu takımı lige çıkaralım” diyerek sözlerini tamamladı.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum