Hekimim Benim Dostum

“Hekimim Benim Dostum” Projesi ile Çocuklardaki Doktor Korkusu Yeniliyor

Yayınlanma:
Hekimim Benim Dostum

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, çocukların doktor korkusunu yenmelerine yardımcı olmak amacıyla “Hekimim Benim Dostum” konulu bir proje geliştirdi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Timuçin Baykul, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Maden ve Yrd. Doç. Dr. Müge Çına Aksoy, Başhekim Doç. Dr. Serhat Süha Türkaslan’ın destekleriyle Yrd. Doç. Dr. Özlem Görmez’in danışmanlığında gerçekleştirilen proje kapsamında, çocuklar ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendiriliyor; doktor korkusunun fobi haline dönüşmemesi adına ortak hobiler birlikte yapılarak sempati kazandırılıyor.

Bu hedef çerçevesinde Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Kliniği, Isparta Doğa Koleji anasınıfı öğrencilerini ağırladı. Ziyarette, diş hekimleri ile bir araya gelen çocuklar, çeşitli aktiviteleri birlikte gerçekleştirerek eğlenceli ve verimli bir gün geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.