HEKİMSEN İş Bırakma Kararı Aldı

HEKİMSEN İş Bırakma Kararı Aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 23:05
HEKİMSEN İş Bırakma Kararı Aldı

Sendika tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Acil Servis ve Poliklinikleri, Covit, Doğum Salonu, Onkoloji, Hematoloji Poliklinikleri ve tüm yatan hasta servis çalışmaları hariç tüm sağlık kurumlarımız da iş bırakma eylemi yapmak Yönetim Kurulumuzca karar altına alınmıştır.

Covid tanı, tedavi, filyasyon ve servislerde çalışanlar, çalışmalarını aksatmayacak şekilde yeterli nöbetçi hekim ve diğer sağlık çalışanı bulundurmak şartıyla eyleme katılabilirler. Tüm poliklinikler kurumlarında acil icapçı veya nöbetçi bulundurmak şartıyla eyleme katılmalıdırlar. Acil servis ve poliklinikleri ise yeşil triajlı hastalarda sadece ampirik ve olması gerektiği gibi polikliniklere yönlendirmek şeklinde tedavi vereceklerdir” denildi.

ISPARTA’DA 22 HEKİM İŞ BIRAKACAK

HEKİMSEN’in iş bırakma eylemine Isparta Ağız Diş Sağlığı hekimleri de destek veriyor. HEKİMSENE üye olan 22 hekim;  21 Ocak Cuma günü tam gün iş bırakacak.

basliksiz-2-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.