Helal Olsun Size

Kosova’nın Priştine kentinde devam eden U15-U17 Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasında Ispartalı Halterciler İlimizi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2017 15:52
Helal Olsun Size

Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası Kosova’nın başkenti Priştine’de 23-30 Eylül  tarihleri arasında düzenlenen. Milli Takım kampını tamamlayan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Milli Halter Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Ispartalı haltercilerimiz kürsüye çıktılar.

 

Ispartalı Halterciler, Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Başarılı haltercimiz Samet Coşkun, Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında 85 kg sikletinde 133 kg ile Avrupa üçüncüsü oldu.  Yine gurur kaynaklarımızdan Fulya Büyükleblebi, Kosavada düzenlenen Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında 58 kg sikletinde Avrupa beşinci oldu. Antrenörler Gamze Şen, Hüseyin Şensoy’un öğrencileri olan haltercilerimiz dereceleriyle göğsümüzü kabartıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.