Helen Doron Isparta Şubesi Açıldı

Helen Doron İngilizce Dil Kursu Isparta Şubesi açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2014 17:55
Helen Doron Isparta Şubesi Açıldı

Helen Doron Early English Dil Kursu'nun açılışına Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Şükrü Başdeğirmen, Batı Akdeniz Kalkanma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin ve çok sayıda davetli katıldı.

Başdeğirmen ve Engin tarafından açılışı gerçekleştirilen Helen Doron Early English Dil Kursu Hızırbey Mahallesi 111 Caddede hizmet vermeye başladı.

Helen Doron Early English Dil Kursu hakkında bilgiler veren kurs sahipleri Özlem Çelik ve Nesibe Tosyalı, "Helen Doron öğretim sistemi, çocuğun öğrenmekten zevk almasını, öğrenmek arzusunu ve katılımcılığını artırır. Çocuklar, klasik eğitimde asla göremeyeceğiniz bir şekilde,neşeyle ve canlılıkla İngilizceyi anlar ve konuşmaya başlar..

Çocukların doğal öğrenim süreçleri teşvik edilerek yaratıcılıkları, hayal güçleri ve öğrenme arzuları artırılır. Helen Doron Early English ile öğrenim çok kolay olduğu gibi çocukların hayatı boyunca kalıcıdır. Onlar, konuştukça İngilizce öğrenmeyi seveceklerdir" dedi.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.