Helvayı Hoca Yapacak

CHP İl Başkanı Şenol, “Isparta’da un var, yağ var, şeker var… Helvayı da Prof. Dr. Lütfi Çakamakçı yapacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2013 16:05
Helvayı Hoca Yapacak

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta’nın gerek ekonomik gerekse kültürel bir çok olanağının bulunduğunu ancak, beceriksiz yöneticiler yüzünden Ispartalıların bu olanaklardan yararlanamadıklarını savundu. Şenol, “Isparta’da un var, yağ var, şeker var… Helvayı da Prof. Dr. Lütfi Çakamakçı yapacak” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta’nın gerek ekonomik gerekse kültürel bir çok olanağının bulunduğunu ancak, beceriksiz yöneticiler yüzünden Ispartalıların bu olanaklardan yararlanamadıklarını savundu. Şenol, “Isparta’nın imkanları saymakla bitmez, Turizm Üniversite, Kültürel miras ve aklıma gelmeyen o kadar çok imkanı var ama gelişmemiş bir il. Isparta’nın durumu ‘Un var, şeker var, yağ var ama bunu helva yapacak usta yok’ deyiminden farksız değil. İlimizi bu durumdan belediye başkan adayımız ile birlikte ve partimizin yapacağı çalışmalar ile kurtaracağız. Yani helvayı da Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı yapacak’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum