‘Hem Kel Hem Fodulsun’

MHP’li Belediye Başkanı Günaydın, AK Parti’li Milletvekili Recep Özel’e bu sözlerle yüklendi. Günaydın, “Fabrika yapmak senin işin mi?” diyen Recep Özel’e; “Bunların özrü kabahatinden büyük. Hem kel hem fodulsun. Isparta’ya 11 yıldır bir çivi çakmadınız”

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2013 14:14
‘Hem Kel Hem Fodulsun’

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisinden destek istemek için gelen Isparta’daki apart ve özel yurt işletmecilerini konuk etti. Ziyarete damgasını vuran ise Başkan Günaydın’ın iktidara ve iktidarın Isparta milletvekillerine yönelik sert eleştirileri oldu.

YETSİN ARTIK ISPARTA DÜŞMANLIĞI
AK Parti hükümetinden bu yana Isparta’nın hep kaybettiğini ileri süren Başkan Günaydın, “Isparta ekonomisi 11 yıldır daha da çöküyor. Herkes teşvik alırken Isparta alamıyor. Bu çok acı bir durum. En son sigortada teşvik konusunda da Isparta kapsam dışı kaldı. Ispartalının gündemiyle hükümetin gündemi hep farklı. Biz Dereboğazı yolu istiyoruz. Onlar Gelincik yolu diyor. Konya yolu ne zamandır yapılmıyor. Artık Isparta düşmanlığı yetsin” ifadelerini kullandı.www.ajans32.com

ÖZRÜNÜZ KABAHATİNİZDEN BÜYÜK
Başkan Günaydın, iktidar partisi milletvekillerine seslenerek “Siz Isparta Belediyesi ile uğraşacağınıza kendi işinize bakın. Belediye sizin yapmanız gereken işleri bile yapıyor. Sizin yüzünüzden Isparta artık sadece öğrenciden, askerden umut bekler hale düştü. Durum böyleyken özrünüz kabahatinizden büyük. Belediye’nin işi fabrika yapmak değil, kendi işinizi yapın diyor milletvekili. Söylemek istemediğim bir söz ama bizde bir deyim vardır. Yahu sen hem kel hem fodulsun” diye konuştu.

BEN İKTİDAR PARTİSİ MİLLETVEKİLİ OLSAM…
Daha bir çok fabrika kuracaklarını kaydeden Başkan Günaydın, “Isparta’yı bitirdiniz daha ne konuşuyorsunuz. Ben Isparta’da iktidar partisi milletvekili olsam sokakta yürüyemem. Isparta’yı bu duruma getirenler utanmalı” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum