Hem Öğrendiler Hem Eğlendiler

Yılmaz Şener İlköğretim Okulu 2-A ve 2-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri tarafından kişisel becerilerini geliştirme amacı ile düzenlenen program kapsamında Iyaş Market ve Iyaş Park AVM’de çeşitli etkinliklerde bulundular.

Yayınlanma:
Hem Öğrendiler Hem Eğlendiler

Çocukların yemek yeme ve alışveriş becerilerini geliştirme konusunda Iyaş Park’ın kendileri için bir tercih nedeni oluşturduğunu dile getiren öğretmenler, öğrencilerin de AVM’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Öncelikle Iyaş Market kafeteryasında yemeklerini yiyen öğrenciler, kırtasiye alışverişi ve çeşitli alışverişler yaptılar. Sonrasında Iyaş Park mağazalarında dolaşarak öğretmenleri tarafından alışveriş nasıl yapılmalıdır, para üstü alıp verme de dikkat edilecek hususlar vb.konularda bilgiler aldılar.Sonrasında da Iyaş Park sponsorluğunda Fun Cıty eğlence merkezinde tren ve oyuncaklarla doyasıya eğlendiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.