HEM Okçuluk Kursu Açtı

Halk Eğitim Merkezi Okçuluk Kursu Açtı

Yayınlanma:
HEM Okçuluk Kursu Açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından 240 saatlik Okçuluk kursu açıldı. Kursa 15 kursiyer katılıyor. Merkez Müdürü İhsan Arıcı; “Kurs ile ata sporumuza destek vermeyi amaçladık” dedi.

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından açılan kursta eğitimler, Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi Spor salonunda Okçuluk Antrenörleri tarafından veriliyor.

ARICI; “ATA SPORUMUZ OKÇULUK
UNUTULMASIN İSTEDİK”
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İhsan Arıcı, Isparta’da Halk Eğitim Merkezi olarak ilk defa yapılacak bu çalışmanın gerçekleşmesi için sporculara her türlü desteği vererdiklerini söyledi. Müdür Arıcı; “Ata sporu olan okçuluğu çocuklarımızın yaşatmasını istedik. Bu sporu öğrenen çocuklarımız da gelecek nesillere aktaracaktır. Yaşanabilir bir şehir ancak aktif spor yapan sağlıklı güçlü nesillerin yetişmesiyle olur” dedi.

“HEDEFİMİZ, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA
SPORCU YETİŞTİRMEK”
240 saat süreli olan ve şuanda 15 kursiyerin katıldığı Okçuluk Kursu ile ilgili bilgi veren Antrenörler ise kursa yoğun ilgi olduğunu belirterek, kursiyerlerinden bir takım oluşturduklarını ve çalışmalarını yoğun tempoda yürüttüklerini vurguladılar. Antrönerlör; “Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüzün yay ve ok takımlarından oluşan eğitim setlerini temin edip kursu açmamızı sağlamasından sonra yoğun bir başvuru oldu. Kursa yoğun ilgiden dolayı ilk etapta 15 kursiyer aldık. Haftada 3 gün kurs vermeye başladık. Eğitim verilen gün sayısını ileriki günlerde artırmayı düşünüyoruz. Temel hedefimiz, buradaki gençlerimizi okçuluk dalında iyi yetiştirip, onların Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalara katılmalarını sağlamak olacaktır” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.