Hem Partililerle Hem Halkla Kucaklaşıyor

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ilçe ve köy çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Atabey, Harmanören ve Büyükgökçeli’de partililerle ve halkla buluşan Şenol, ilçe ve köylere önemli vaatlerde bulundu.

Yayınlanma:
Hem Partililerle Hem Halkla Kucaklaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ilçe ve köy çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz gün Atabey, Harmanören ve Büyükgökçeli’de partililerle ve halkla buluşan Şenol, Türkiye’nin karanlık süreçten kurtulması için az bir zaman kaldığını söyledi.

Atabey İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şenol, burada İlçe Başkanı Mustafa Tüfekli ve partililerle sohbet ettikten sonra ilçede esnaf ziyareti yaptı. Esnaflarla görüş alışverişinde bulunan Şenol, “Isparta ve ilçelerinde esnafımız kan ağlıyor. Siftah yapmadan kepenk indiriyor. AKP’nin başarısız ve beceriksiz ekonomi politikaları esnafımızı bunalımın içerisine sürükledi. Ama bu kara günler geride kalacak. Buna inanıyoruz” dedi.



Şenol’un ikinci durağı ise Büyükgökçeli oldu. Belediyelikten düşen Büyükgökçeli’de partililerle ve halkla kucaklaşan Şenol, Büyükgökçeli’ye önemli bir söz verdi. Şenol, “Belediyelikten düşen beldelerimizde büyük sorunlar yaşanıyor. Bunu sizlerde dile getirdiniz. Şimdi size söz veriyorum; bize yetki verin, CHP iktidarında size yeniden belediyeliklerinizi verelim” ifadelerini kullandı.

Tarımsal sorunlar hakkında da konuşan Şenol, “AKP iktidarında tarım en büyük darbeyi aldı. Üreticimiz mutlu değil, ürettiği para etmiyor. Tarım girdileri çok yüksek. Gelin el birliği ile Türkiye’mizi ve Isparta’mızı yeniden bollukla buluşturalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum