Hem Valiye Hem Rektöre

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada hem Vali Oğuz’u hem de rektör İbicioğlu’nu eleştirdi. Milletvekili Öner, Vali Oğuz’un 28 Şubat sürecindeki tavrını da hatırlattı.

Yayınlanma:
Hem Valiye Hem Rektöre

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Vali Memduh Oğuz’un ülke gündemine düşen içki yasağını Ajans32 muhabirine değerlendirdi.

Kendisi de Isparta eski Valisi olan Milletvekili Ali Haydar Öner, “28 Şubat sürecinde elinde viski kadehi ile resepsiyon düzenleyenlerin şimdilerde ortama göre davranması özünde ibretlik bir olaydır. Ama, Memduh Oğuz bu; kimi zaman kendisine ilahi mesaj gelir, kimi zamanda ortama göre şekil değiştiren birisidir” dedi.

Milletvekili Öner, SDÜ Batı Yerleşkesinde yüzlerce ağacın kesilecek Mükemmeliyet Merkezi yapılacak olmasına da tepki göstererek “Yüzlerce ağaç kesilerek mükemmeliyete ulaşıldığı nerede görülmüştür?” diye sordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum