HEM'de Yaz Kayıtları Başlıyor

Isparta HEM, yaz döneminde de kurslar açmaya hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2011 23:53
HEM'de Yaz Kayıtları Başlıyor

Isparta Halk Eğitim Merkezi, yaz döneminde de kurslar açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün yapılan kış dönemi kapanış ve serginin ardından ön kayıt almaya başlayan merkez, özellikle öğrencilerin talebi olan kurslar açacak.Arseven, kendini yetiştirmek isteyen herkesi yaz döneminde de kursa davet etti.

Arseven, “Açacağımız kurslar üniversite öğrencileri ve lise öğrencilerinin talepleri doğrultusunda olacak. Halkımızdan talep olursa tabiî ki onları da karşılayacağız. Enstrüman kursları, yabancı dillerin hepsinden kurslar açılacak. Hızlı okuma ve diksiyon kursları açılacak. Ayrıca bir kurumdan tiyatro talebi var, onun içinde hazırlıklara başladık. Bu kurslara katılmak isteyenler için ön kayıt almaya başladık. Haftaya kurslar başlayacak. Yaz tatili boyunca burayı durmadan çalışacak” dedi.

Arseven, kayıtların belirli bir zaman diliminde olmadığını ancak en kısa sürede müracaatın yapılması halinde kursların planlamasının yapılacağını da sözlerine ekleyerek, “Gelen adını, kimlik bilgileri ve telefon numarasını bırakıyor, biz grup oluştuğunda mesaj atıyoruz, gelip kursa başlıyorlar” diye konuştu.HEM müdürü, kursların gün ve sürelerini dahi kursiyere göre ayarladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.